Benvinguts al bloc del CEIP Santa Maria d'Avià

Aquest és el bloc del projecte"Coneix l'Entorn del meu poble" que fem conjuntament amb el del CdA de l'Alt Berguedà

miércoles, 12 de mayo de 2010

DESCRIPCIÓ DE L'ITINERARI

Vam sortir de l’escola quan passaven de les 9. Vam trencar cap al carrer Francesc Macià i vam passar per davant de l’hort de Cal Picarrocs, molt maco!!!!! Les patates eren molt grans i les cebes també.
Vam pujar fins al Carrer Flor de la Muntanya. També vam passar per la casa de la Joana, Cal Villaró. Després, vam travessar el pont que passa per la Riera d’Avià. Vam pujar al Grau amb una pujadeta. Tot pujant, vam trobar-nos uns cavalls i unes cabres. Vam agafar una drecera on hi havia uns recs i uns camins bastant drets. Vam agafar
un camí ample. Després de parar-nos a beure aigua, vam agafar una súper pujada.
Tot seguit vam arribar al saltant d’aigua del Grau on ens vam poder posar a sota i baixava molta aigua i ens vam enfangar força.
Ens vam dirigir a les basses on hi ha la casa dels Forats i allà vam esmorzar. Després d’esmorzar uns companys van llegir uns escrits sobre la Riera d’Avià.


Quan vam haver passat del grau ens vam trobar una casa prehistòrica que es diu Els Forats, on ens vam parar a esmorzar.
Més tard vam passar per un camí al costat d’un salt d’aigua que portava a un prat molt gran i verd.
Després ens vam passar per sota de la casa del Grau.
Vam passar per un camí des d’on es veien les muntanyes de Montserrat, les antenes de la Figuerassa i els Rasos.


Alguns van baixar una baixada pel mig del bosc i van fer drecera. Vam passar pels Arbres Blancs. També vam passar pel circuit de cotxes i motos d’Avià. Després vam arribar a un prat. No vam arribar a la font de la Cristió perquè hi havia uns cúmuls que ens feien molta por. Alguna gent es va enrampar amb el ‘’vailet’’. Una estona després vam passar per una bassa molt maca. Vam arribar a una casa que es deia El Pou. Vam passar per un estable on hi havia moltes vaques. A l’hora de dinar ens vam parar al Taller Coloma. Mentre dinàvem ens van venir a veure uns rucs que tenien gana.




Quan érem a la casa dels Arbres Blancs vam veure que començava a ploure una mica i vam anar a dinar al taller Coloma perquè era molt a prop, i ens van donar una bossa de patates molt gran, que estava molt bona. Aquí vam veure uns rucs. Quan vam sortir del taller Coloma, vam anar cap a les Roques de Codines a jugar una bona estona perquè era molt d’hora tornar a l’escola per.




Vam sortir de les Roques de Codines per anar a l’escola. Vàrem passar per Cal Ramonet, on ens vam fer una foto de grup, després vam passar per Cal Feneca, per Cal Guixé i vam passar pel camí que passa pel costat de la Riera d’Avià, que es diu la Rovira ja que passa a prop d’una casa que rep aquest nom, i finalment vam arribar a l’escola una mica abans del previst i encara vam jugar una estona amb jocs de taula.


No hay comentarios:

Publicar un comentario